Lilla Träskaten

Flygfoto

Lilla Träskaten ligger i natursköna sörmland och vi har bott här sedan 2009. Vi har sex labradorer, 1 jaktcocker och två katter.

I snart 8 säsonger har vi drivit hundkursverksamhet här och vi försöker att ständigt utveckla gården med nya möjligheter.

Är du intresserad av retrieverträning eller hundträning i allmänhet så har vi de rätta markerna och förutsättningarna. Vi driver kursverksamhet hemma på gården med inbjudna instruktörer både från Sverige och andra länder. Vi erbjuder ett helhetskoncept med kurs, boende och mat under ”samma tak”! Markerna erbjuder vall, skog, strandäng och vatten.
På totalt 46 Ha kan vi kursa bäst vi vill.
Är ni ett träningsgäng, ett jaktlag eller bara några personer som vill hyra in er några dagar så är det inga problem. Läs mer under rubriken Lilla Träskaten och ”hyr in er”.

Vi ska även framöver försöka anordna egna träningsjakter och kanske rikta in oss även på andra grenar som spaniel, bruks, viltspår, lydnad mm. Allt är ju inte gjort på en kafferast direkt och det krävs även sponsorer för utsättning av vilt mm. så är du kanske en eller känner någon som kan tänkas vilja sponsra oss så välkomna att höra av er. Nu försöker vi inte bara tigga sponsorer utan det är ju också så att vi sponsrar en hel del själva. Bland annat retrieverungdomen i SSRK och en massa andra evenemang. Planerna är många och stora. Det är inte bara ett yrke utan även en livsstil. Vi sticker inte under stol med att vi ska försörja oss på detta och behöver vår inkomst men detta är ju verkligen något vi båda brinner för och det är så roligt och utvecklande att ha med djur och människor att göra. Allt överskott i verksamheten går ju dessutom tillbaka i verksamheten till förnyelse och utveckling. Vi garanterar att göra vårt bästa för att du ska få en bra vistelse hos oss. Peter och Jill

Pump

Pump

Byvägstenen

Byvägstenen